Η Φιλοσοφία μας

Ο Γιώργος  Κουτούλιας, ιδρυτής της   ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΩΝ, και του “FUTURE MODELS Agency” με την 20χρονη επιτυχημένη παρουσία του έχει συμβάλλει στην επιτυχή σταδιοδρομία πολλών Ελλήνων, και ξένων  Μοντέλων. Έχουμε  ανακαλύψει, εκπαιδεύσει, και αναδείξει μοντέλα , με επιτυχία στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Το “FUTURE MODELS” είναι  ένα  “Boutique Agency”,  διαθέτει, Μοντέλα, και Διασημότητες, καθώς  μια έμπειρη ομάδα , από “bookers”, φωτογράφους , “make up artists”, και άλλους συνεργάτες  επαγγελματίες στο χώρο της Μόδας και διαφήμισης, ώστε να  μπορεί να ικανοποιεί  με συνέπεια, ταχύτητα, τις απαιτήσεις των πελατών.

Έχουμε δημιουργήσει ένα  δυναμικό περιβάλλον υποστηρίζοντας τα μοντέλα  μας να καθιερωθούν στην αγορά ,  με  ενθουσιασμό, εμπειρία, και επαγγελματισμό.

Γιώργος Κουτούλιας

Διευθύνων Σύμβουλος               

FUTURE MODELS

 

Booker:  Μαγδα Γεωργαλά

Οικονομική διεύθυνση:  Καίτη Νικολαιδη

Διεύθυνση:  Κερασούντος 8  –  Αθήνα 11528

Τ.  211 4028146

F. 210 3643393

Mob. 6932200780 - 6985712433

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

www.futuremodels.gr

Module position-last

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed molestie scelerisque ultrices. Nullam venenatis, felis ut accumsan vestibulum, diam leo congue nisl, eget luctus sapien libero eget urna. Duis ac pellentesque nisi.